Sanitair van Schaafstra & van de Wetering

Een van de snelst veranderende ruimten in ons huis is wel de plaats waar wordt Badkamergebaad. Tot ver in de twintigste eeuw behoorden waskom en met water gevulde lampetkan tot de standaard uitrusting van het slaapvertrek. Aarzelend kwam de aparte 'badcel' in opmars. Deze bevatte een wastafel en soms een douche, maar meer dan een paar vierkante meter werd er niet aan besteed. En van baden was al helemaal geen sprake.
Sinds het einde van de vorige eeuw mag de badkamer zich in een grote belangstelling verheugen. En die aandacht groeit nog steeds. Terecht!

Want we staan immers op met een bezoek aan de badkamer en gaan er weer mee naar bed. En dat zijn de belangrijkste momenten in ons dagelijks leven.Een warm onthaal in een sfeervolle badkamer: dat is wat je noemt een goed begin van een nieuwe dag. En dat is het halve werk (ook als u een dagje vrijaf heeft!). Langzaam wakker worden onder een krachtige douche, door een thermosstatische kraan ingesteld op een constante, behaaglijke temperatuur.

Sorry uw computer ondersteunt geen java.

Of 's avonds, als u uzelf wat meer tijd gunt, een half uurtje onderuit in een riant ergonomisch gevormd bad, van prettig aanvoelend acryl of tijdloos geëmailleerd plaatstaal. Daarna neemt u de voorverwarmde handdoek van de radiator, die ook dienst doet als handdoekenrek. Dat is vernuft: een kwalificatie die u het hedendaags badkamerontwerp gerust kunt toedichten.

Wij bieden u een keur aan sanitair producten, voor elke stijl, voor elke wens en voor elke ruimte, en bovendien voor elke beurs. Heeft u badkamerplannen ? Oriënteer en verbaas u over de vele mogelijkheden die wij bieden.Mail met info@lekkage-service.nl voor een vrijblijvende offerte of gaan naar informatie bovenaan de pagina.