Verwarming van Schaafstra & van de Wetering

Wij leveren en installeren centrale verwarming, luchtverwarming en Nefit HR ketelvloerverwarming. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de verwarming van een ruimte:

Cv (combi)- ketels: Dit is de meest voorkomende verwarmingsbron. Een CV-installatie is energie besparend en is vriendelijk voor het milieu. Deze eigenschappen maakt de CV een uitstekende warmtebron.

Gas- en zonneboilers: de energie van de zon omzetten en gebruiken voor de verwarming van uw huis én tegelijkertijd de verwarming van uw kraanwater. Dit kan met een zonneboiler. Op de lange termijn zeer voordelig en natuurlijk heel milieuvriendelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Vloer- en wand verwarming: Deze warmtebronnen geven stralingswarmte af wat een zeer comfortabel gevoel geeft, dat te vergelijken is met de warmte van de zon. Bovendien zijn deze warmtebronnen niet zichtbaar.

Radiatoren en convectoren: Verwarming hoeft niet saai te zijn, tegenwoordig Design-radiatorworden in huizen, maar ook in kantoorgebouwen steeds vaker designradiatoren toegepast die een lust voor het oog zijn.

Luchtverwarming: Warme lucht stroomt 's winters uit de vaak "onzichtbaar" geplaatste roosters, terwijl u in de zomer hiermee weer kunt ventileren. Ruimte besparend en comfortabel, aan u de keuze.

Van de behaaglijkheid van vloerverwarming tot de voordeligheid van een CV-installatie, bij ons vindt u de verwarmingsinstallatie die bij u past voor een comfortabel woongenot.
Wij adviseren u graag. Mail met lekkage-service.nl